Teknisk projektledare

Är du projektledare med maskin- eller processteknisk bakgrund och vill vara med och driva den långsiktiga utvecklingen av Käppalaverket? Har du erfarenhet av att driva, projektera eller leverera projekt till VA-anläggningar eller processindustri? Då har vi rollen för dig. Nu har du chansen att vara med på en spännande och utvecklande resa, ingå i ett engagerat och positivt team och samtidigt göra skillnad för miljön.

Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet. Strängare utsläppsvillkor och växande kommuner gör att vi genomför omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de kommande åren så att vi kan rena avloppsvattnet ännu bättre och dessutom rena åt fler. Vi genomför en stegvis uppgradering av reningsverket där flera nya processlösningar kommer att implementeras för att få ut maximalt av anläggningen på ett så resurseffektivt sätt som möjligt. Detta görs med reningsverket i full drift.

Nu har du chansen att ta en central roll på vår resa och både driva egna projekt och gå in som en viktig kugge i vårt största projekt, Käppala 900k.

Som projektledare har du ett helhetsansvar för att leverera dina projekt med rätt kvalitet, i tid och till rätt kostnad. Du bidrar även i vårt ombyggnadsprogram där du som en del av ett större projektteam kan kliva in i ett flertal olika ledande roller.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare med maskin- eller processkompetens är du med och driver projekten inom Käppalaförbundets ombyggnadsprogram, Käppalaverket 3.0, som syftar till att uppgradera reningsprocessen och komplettera anläggningen med nya reningstekniker för att möta framtidens behov.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Driva projekt och delprojekt från start till mål och säkerställa att de levereras i tid, med rätt kvalitet och till rätt kostnad.
  • Säkerställa att tekniska lösningar uppfyller kravbilden.
  • Upphandla och följa upp avtal med konsulter och entreprenörer.
  • Som del av en större projektledningsorganisation bevaka ditt teknikområde ur ett projekts samtliga aspekter.
  • Delta i den långsiktiga planeringen för hur Käppalaverket ska utvecklas

Beroende på din profil kan rollen även innefatta praktisk uppföljning av entreprenadarbeten, idrifttagning av nya anläggningsdelar etc.

Vem är du

Du är bra på att leda dig själv och andra mot de bästa lösningarna. Du är professionell ut i fingerspetsarna och sätter en stor ära i att leverera resultat, i rätt tid och till rätt kostnad. Du har god samarbetsförmåga, är bra på att bygga relationer och är kommunikativ.

Vi ser att du har:
Civilingenjörsexamen alternativt högskoleexamen. Du har minst 5–10 års erfarenhet av att driva projekt, projektera och/eller leverera maskininstallationer till VA-anläggningar eller processindustri.

Du har praktisk erfarenhet från entreprenadarbete med maskininstallationer, antingen som leverantör eller beställare. Exempel på bakgrund kan vara som projektledare, teknisk projektledare, teknikansvarig projektör, maskinentreprenör eller idrifttagningsledare.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid liksom friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

Kan Käppalaförbundet vara din nästa arbetsplats? Om du tycker att tjänsten stämmer väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval påbörjas efter sista ansökningsdag som är den 31 augusti. Under sommaren kan det vara längre svarstider på grund av semester.

Du ansöker via länken nedan:
https://kappalaforbundet.teamtailor.com/jobs/4666222-teknisk-projektledare/8940d9de-ff78-438e-8d5e-deb5eb5cc617

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Olle Lindeberg på telefon 070-534 60 83 eller via e-post: olle.lindeberg@kappala.se.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidat i rekryteringsprocessen.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 95 anställda i en organisation med hög trivsel. Käppalaverket ligger i Käppala på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Dela sidan