Senior projektledare

Är du en senior projektledare som är van att driva stora, komplexa och installationstunga infrastruktur- eller industriprojekt och vill ha ett helhetstänk? För dig är det förmodligen minst lika viktigt att välja rätt företagskultur som rätt projekt. Nu har du chansen att vara med på en spännande resa och ingå i ett engagerat och positivt team och samtidigt göra skillnad för miljön.

Rekryteringen är pausad.

 

Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet. Strängare utsläppsvillkor och växande kommuner gör att vi genomför omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de närmaste åren så att vi kan rena avloppsvattnet ännu bättre och dessutom rena åt fler. Det största projektet, Käppala 900k, arbetar mot tidsmål som styrs av att möta de skärpta utsläppsvillkoren. I projektet arbetar vi med en produktionsanpassad projektering för att säkerställa framdriften där projektering och byggproduktion pågår parallellt.

För att kunna säkerställa en god samverkan mellan beställarorganisation, projektörer och entreprenörer, vilket är en av förutsättningarna för projektets framgång, behöver vi nu anställa en senior projektledare som har vana att driva stora och komplexa projekt.

Arbetsbeskrivning

Som senior projektledare hos oss kommer du att ingå i Käppalaförbundets beställarorganisation och planera och följa upp förbundets miljardinvestering i att uppgradera reningsverket.

Du kommer att ha en central roll i att säkerställa att fastställd omfattning genomförs av entreprenören. Du kommer att ansvara för att planering och uppföljning av tid, ekonomi, kvalitet, arbetsmiljö och miljö i byggproduktion möter våra förväntningar. Du kommer även att resurssätta, leda och fördela arbete inom bygg- och installationsledning som du har till din hjälp. Du kommer också att ansvara för beslutad budget samt prognos för byggproduktion samt följa upp prognoser och upparbetade kostnader mot entreprenören.

I dina arbetsuppgifter ingår även att:

  • Leda byggmöten.
  • Säkerställa en effektiv och korrekt ÄTA- och underrättelsehantering i byggproduktion.
  • Ha ett övergripande ansvar för besiktningsorganisationen.
  • Följa upp arbetsmiljö i entreprenaden i samverkan med Bas-U.
  • Bevaka samordning mot Käppalaförbundets ordinarie verksamhet.

Du är bra på att leda dig själv och andra mot de bästa lösningarna. Du är professionell ut i fingerspetsarna och sätter en stor ära i att leverera resultat, i rätt tid och till rätt kostnad. Du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ.

Vem är du

Vi önskar att du har:

  • Civilingenjörsexamen alternativt högskoleexamen.
  • Mångårig erfarenhet inom projektledning, gärna från stora och komplexa entreprenader.
  • Erfarenhet inom installationssamordning och installationsprojekt.
  • Bred kunskap om byggprocessen.
  • Har du arbetat inom VA eller annan processindustri samt har praktisk erfarenhet från entreprenadarbete ser vi det som ett stort plus.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan

Anställningen är på heltid och du anställs på Käppalaförbundets projektavdelning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Olle Lindeberg på telefon 070-534 60 83 eller via e-post: olle.lindeberg@kappala.se.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan via länken nedan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 20 januari. 

https://kappalaforbundet.teamtailor.com/jobs/3260717-senior-projektledare

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 85 anställda i en organisation med hög trivsel. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Dela sidan