Käppalaförbundet söker serviceinriktad HR-generalist

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor och trivs i en självständig roll? Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats bestående av kunniga och drivna kollegor med en positiv attityd som bidrar till en bättre miljö och rent vatten. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter en HR-generalist för vikariat från och med september och ett år framåt. I rollen arbetar du brett med HR-området och i tätt samarbete med chefer och medarbetare i organisationen. I rollen ingår både administrativa och operativa arbetsuppgifter, och du arbetar självständigt med stöd från chefen för Verksamhetsstöd.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Driva samtliga HR-relaterade processer i linje med HR-året och stötta cheferna i processerna
  • Vara kontaktperson gentemot externa leverantörer så som företagshälsovård och löneleverantörer
  • Vara bollplank och stötta cheferna i arbetsrättsliga frågor, fackliga förhandlingar, rekrytering och rehabilitering
  • Löpande administrativa uppgifter, t ex rapportering samt nyckeltal

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk utbildning, eller motsvarande, inom personalvetenskap och ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta i en bred HR-roll.

Som person är du serviceinriktad, får saker gjorda och tycker om att ha många varierande arbetsuppgifter och tar ett stort eget ansvar. Du är trygg i dig själv, prestigelös, har lätt för att kommunicera och att skapa förtroende.

Rollen som HR-generalist ingår i ett större team, där du tillsammans med kollegor inom ekonomi, administration och IT stöttar verksamheten. Vi erbjuder dig ett roligt arbete med fantastiska kollegor som gärna hittar på aktiviteter tillsammans. Vi har både gym, friskvårdsbidrag och en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för alla smaker. Hos oss är det högt i tak och en prestigelös  atmosfär. Låter det lockande så hoppas vi att du vill bli en i vårt team!

Anställningsform

Tjänsten är ett vikariat på heltid som väntas pågå under ett år med start 15 september 2018 eller enligt överenskommelse.

Ansökan och mer information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till HR-ansvarig Anna Jorsell, på telefon 08-766 67 06. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan, som du skickar till rekrytering@kappala.se, senast den 15 juni. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 65 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll
Karta nordöstra Stockholm

Utbyggnad av avloppssystemet i nordost