Käppalaförbundet söker el- och instrumenttekniker

Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta på ett av Sveriges modernaste och största reningsverk? Då kan det här vara tjänsten för dig. Käppalaförbundet är inte bara ett av de mest effektiva reningsverken utan också en resursutvinningsanläggning med stort miljöfokus som nu är i en stor tillväxtfas. Vår produktionsavdelning behöver därför utökas med en el- och instrumenttekniker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara förebyggande och avhjälpande underhåll av process- och analysinstrument, temp-, tryck- och flödesmätare samt elutrustning. I tjänsten ingår det även provtagning av slam. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med löpande service samt ser till att fel och brister i anläggningarna tas om hand med målet att driftsäkerheten på verket ska hållas hög. Som el- och instrumenttekniker på Käppalaförbundet erbjuder vi dig ett självständigt och varierande arbete. Då Käppalaförbundet är i en stor tillväxtfas kommer du även få möjlighet att delta i utredningar och utvecklingsprojekt och bidra med dina kunskaper till dem.

Du kommer att ingå i el- och automationsenheten som idag består av sju personer. Gruppen är ett härligt gäng med stor kunskap inom el och automation och här finns det stora möjligheter att lära sig av de bästa och utvecklas inom rollen. Tjänsten är nyinrättad och därför finns det stora möjligheter för dig att forma din tjänst inom ramarna.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där människor trivs och tycker om att gå till arbetet. Vi satsar mycket på vår personal och har en generös syn på kompetensutveckling. Arbetsplatsen genomsyras även av ett miljöfokus och innovation, något som vi är väldigt stolta över.

Vi söker dig som är engagerad och handlingskraftig och har förmågan att hitta lösningar på de utmaningar som dyker upp. I arbetet är det viktigt att vara noggrann och säkerhetsmedveten. Vi tror att du kommer trivas här om du är nyfiken, prestigelös och är villig att hugga i där det behövs. Vi ser också att du har:

  • Gymnasiekompetens, YH- eller KY-utbildning med instrumentteknisk inriktning och/eller erfarenhet från processindustri, vatten/reningsverk eller från energianläggning
  • Kunskaper inom instrumentteknik och automation
  • Kunskaper inom el är meriterande
  • Svenskspråkig i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskan om start omgående. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan och mer information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till enhetschefen för el och automation Mats Schultze, på telefon 08-766 67 19.

Våra fackliga representanter är Tomas Pettersson (Sveriges ingenjörer) samt Eduardo Vilches Baeza (SKAF) som nås via växeln 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan, som du skickar in till rekrytering@kappala.se, märk ansökan med ”El och Instrumenttekniker”. Vi kommer att göra ett löpande urval, sök därför redan idag!

Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från ungefär 650 000 människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 60 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll
Karta nordöstra Stockholm

Utbyggnad av avloppssystemet i nordost